12.02.2021 Halaman Utama 0
Olymp Trade Tournament Promosi

Sesuatu Yang Tidak Pernah Berlaku Sebelum Ini

Berusaha untuk mencapai tahap tertinggi dan menjadi salah seorang daripada 50 orang pemenang bertuah dalam pertandingan perdagangan baharu dengan Dana Hadiah $1,000,000 !!! 

Ia adalah sesuatu yang amat memberikan inspirasi.

Pada 8 Februari, Olymp Trade telah memulakan Pertandingan Silver Bull. Pertandingan perdagangan yang besar ini didedikasikan kepada perayaan Tahun Baharu Cina. Dana hadiahnya baru ditingkatkan kepada USD1Million!!! Ianya  sepadan dengan slogan pertandingan yang amat menarik iaitu “Pergi Lebih Jauh!”

Diinspirasikan oleh kejayaan dua pertandingan yang sebelumnya, Olymp Trade telah mengadakan satu lagi pertandingan yang besar. Pertandingan Silver Bull telah bermula pada 8 Februari dan akan berlangsung sehingga 21 Februari. Pertandingan ini mendapat nama atas sebab yang berikut: Bull, Lembu Jantan merupakan simbol untuk tahun Qamari yang akan datang, yang secara tradisinya mewakili kuasa, kesabaran dan ketekunan – iaitu kualiti bagi seorang pedagang yang berjaya. Selain itu, haiwan yang berkuasa ini menandakan trend menaik yang kuat.

Menggabungkan makna-makna ini, tiada maskot lain yang lebih sesuai untuk pertandingan yang mempromosikan Cara Pedagang. Peserta akan Pergi Lebih Jauh dan memperoleh ganjaran yang besar untuk pencapaian mereka. Senarai hadiah termasuklah wang tunai, Mata Pengalaman (XP) dan puluhan buah peranti Apple generasi baharu menanti anda. 

Peserta Pertandingan mempunyai 3 liga utama yang boleh disertai, bergantung pada status mereka. Iaitu Liga 1 (Starter), Liga 2 (Advanced) atau Liga 3 (Expert). Sekiranya pemohon berasa bahawa dia patut naik ke tahap seterusnya, mereka dialu-alukan untuk menaikkan taraf mereka sebelum pertandingan dan menyertai liga yang lebih tinggi. Permulaan tahun Silver Bull ini merupakan masa yang sesuai untuk maju ke atas!

Untuk kemudahan pengguna, Pertandingan Silver Bull mengikuti struktur asas pertandingan yang sebelumnya. Tetapi terdapat juga beberapa perubahan yang menarik:

  (1) Dana Hadiah seperti yang disebut di atas – berjumlah 1 Juta Dolar yang tidak pernah berlaku sebelum ini.

  (2) Bilangan orang yang bertuah, telah meningkat lebih daripada dua kali ganda. Kali ini, sebanyak 50 peserta akan diumumkan sebagai pemenang. Seperti dulu, nilai hadiah bergantung pada liga pemegang dan kedudukan mereka dalam senarai.

Terkenal dengan kekuatan dan keazamannya, Silver Bull juga merupakan haiwan bertuah yang membawa nasib baik. Untuk meraikan simbol Tahun baharu yang bertuah ini, Olymp Trade menawarkan Lucky Spin — satu peluang tambahan untuk memenangi hadiah yang terbuka kepada semua peserta yang telah memasukkan dana ke dalam akaun sebenar mereka. Tanpa mengira kemajuan Pertandingan mereka, semua “pemutar bertuah” mungkin memenangi:

(1) Satu Hadiah Ultra (Jongkong Emas bernilai $60,000);

(2) 20 Hadiah Mega (iPad Pro 12.9”);

(3) 40 Hadiah Super bernilai $400 masing-masing (Apple Watch Series 6).

Tiada orang yang akan kalah di sini — semua orang akan menerima trofi, sama ada besar atau kecil. Setiap peserta boleh memutarkan roda sekali setiap 24 jam untuk mencuba nasib mereka secara percuma..

Apabila ditelitikan, Pertandingan Silver Bull merupakan versi yang dipertingkatkan daripada peristiwa tahun lalu, dengan dana hadiah yang lebih besar dan senarai pemenang yang lebih panjang. Ini merupakan peluang hebat untuk menerapkan kepemimpinan, kegigihan dan sifat-sifat Bull yang lain yang tersembunyi di dalam diri kita semua!

Oleh itu, jika anda ingin memulakan Tahun Baharu dengan pencapaian yang besar dan sedikit keseronokan, sertai Pertandingan Silver Bull.

Belum mempunyai akaun Olymp Trade lagi? Pergi ke laman web platform untuk prosedur pendaftaran yang mudah.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...