05.11.2019 Halaman Utama 81
Platform Olymp Trade

Kejohanan Terbesar Platform Olymp Trade

Sempena Ulang Tahun ke-5 Olymp Trade, satu pertandingan trading akan diadakan melalui trading platform Olymp Trade. Pertandingan tersebut akan berlangsung dari 5/11/2019 , 11:00 GMT sehingga 03/12/19, 11:00 GMT. 

Untuk meraikan ulang tahun itu, Olymp Trade membuka penyertaan untuk kejohanan tersebut bagi kesemua pengguna platform mereka. Ini bermakna pertandingan ini terbuka kepada semua pedagang,  tidak hanya terhad kepada ahli-ahli VIP saja. 

Untuk mengambil bahagian, anda hanya perlu membuka dagangan pada akaun sebenar anda. Hanya dagangan yang dibuat pada akaun sebenar itu saja yang akan diambil kira sewaktu  pengiraan markah. Tidak ada trade minimum atau maksimum yang harus dibuat dalam pertandingan ini. Trader boleh membuat seberapa banyak trade yang mereka mahu. Semakin banyak trade yang anda buka, semakin tinggi peluang anda untuk mendapat tempat tiga teratas untuk mendapatkan hadiah lumayan  yang telah dijaminkan.

Bagaimana caranya

Untuk menyertai pertandingan ini, anda boleh menggunakan aplikasi mudah alih anda di telefon pintar, pelayar/browser di peranti mudah alih anda, serta versi penuh platform Olymp Trade di laptop atau desktop. 

Anda boleh memuat turun aplikasi di

Olymp Trade App : https://rebrand.ly/olymptrade-malaysiacom

Setelah anda memuat turun aplikasi , anda boleh lah memulakan tugasan yang diberikan untuk pertandingan ini. 

Untuk pengetahuan umum, dalam pertandingan ini, anda akan diberikan tugasan harian untuk diselesaikan. 

Idealnya, anda harus menyelesaikan 2-3 tugasan setiap hari. Tugas harian yang baru akan diberitahu setiap hari pada jam 21:00GMT. Anda akan diberi 24jam untuk menyelesaikannya. 

Kesemua tugasan akan diberi sebelum 03.12.19, 11:00 GMT iaitu tarikh kejohanan berakhir.

Sehingga sebelum tamat tempoh tersebut,  anda boleh menyelesaikan kesemua tugas untuk mendapatkan ranking yang lebih tinggi. 

Kejohanan ini akan berakhir pada 03.12.19. Pemenang akan diumumkan pada hari tersebut. Anda boleh menyemak papan pendahuluan dalam talian melalui pautan di sini untuk melihat keputusan pertandingan. 

Apa yang menariknya, anda boleh mengambil bahagian dalam kejohanan ini pada bila-bila masa sebelum 8 Disember 2019. Dan anda masih boleh menyelesaikan tugasan yang diberikan sehingga 20 Disember 2019.

Cara Pengiraan Mata

Kedudukan anda dalam ranking kejohanan bergantung pada trade yang anda buat pada akaun sebenar serta penyelesaian tugas harian serta tugas yang diberikan untuk pertandingan. 

Anda akan mendapat lebih banyak mata untuk setiap trade yang untung. 

Kedudukan anda dalam ranking serta skor semasa boleh dilihat melalui papan pendahulu di pautan ini .

Perlu diketahui bahawa Leaderboard (papan pendahulu) tersebut dikemas kini dalam masa nyata (real-time).

Maklumat tambahan

Selain dari tugasan harian, anda juga boleh menyelesaikan tugas-tugas kejohanan sepanjang tempoh pertandingan ini berlangsung. Matlamat kami ialah untuk melihat anda berjaya menyelesaikan kesemua tugas yang diberi!

Untuk pengguna VIP, anda akan diberi tugasan tambahan. Tugasan tambahan ini akan membolehkan anda mendapatkan lebih banyak mata. 

Untuk pengetahuan pengguna-pengguna VIP , semasa kejohanan berlangsung, anda akan mendapat dagangan bebas risiko untuk menyelesaikan tugas harian dan kejohanan. Tetapi skala perolehan anda akan disembunyikan untuk tempoh ini. Selain itu, untuk meraikan ulang tahun syarikat, Olymp Trade akan memberi anda peluang untuk mendapatkan lebih banyak hadiah setelah menyelesaikan tugasan yang diberi. 

Ganjaran Kepada Pemenang Platform Olymp Trade

Jumlah $100,000 akan diagihkan kepada trader yang mendapat tempat pertama hingga ke-100 di papan pendahulu. Pemenang tempat pertama akan menerima wang sebanyak $40,000; tempat kedua pula, Olymp Trade akan memberi wang berjumlah $16,000; dan peserta yang memenangi tempat ketiga akan mendapat sebanyak $10,000. 

Klik pautan ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang kejohanan ini dan ganjaran-ganjaran yang akan diberikan Olymp Trade Bonus

Semoga anda seronok menyertai pertandingan ini. Dan diharap anda dapat menyelesaikan kesemua tugas kejohanan dengan jayanya!

 

sleep eat trade

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...